Magyar Családi Tábor

Szeretettel várunk a hagyományőrzés és közösségépítés jegyében!

Tölts egy teljes hétvégét a hegyek közt, családias hangulatban, miközben gyermeked magyar nyelvtudása és kreativitása is fejlődik! Egyedi eseményre számíthattok, ahol gyereketek jobban elsajátíthatja a magyar nyelvet, fejlesztheti a szókincsét, részt vehet különféle kreatív és mozgásos programokon, közösen kirándulhat más gyerekekkel.

Helyszín: Strawberry, Arizona.

Ki vehet részt?

Bárki, aki szeretne magyar családokkal ismerkedni, időt tölteni együtt és szeretné, ha gyereke szókincse fejlődne, jobban megismerné a magyar kultúrát, barátkozna magyar gyerekekkel. A gyerekprogramokon való részvétel a nyelvtudás szintjétől független. Gyereknek számít bárki, aki 18 év alatti.

Ahhoz, hogy a tábor lefoglaltnak számítson, a részvételi díj ki kell legyen fizetve augusztus 31-ig.

Biztonság

Kérjük, hogy egymás egészségére és biztonságára legyünk tekintettel. Ha valaki nem érzi jól magát, kérjük, hogy aznap tesztelje magát, mielőtt elindul a táborba. Természetesen, ez még nem jelenti azt, hogy el tudunk kerülni minden veszélyt, így a megfertőződések veszélyét sem, de megteszünk minden tőlünk telhetőt, hogy ne legyen gond. Legtöbb foglalkozás majd kinti légtérben zajlik. 

A foglalkozások és kirándulás kültérben zajlik, víz és erdő közelében, köves területen. Függetlenül attól, hogy a gyerekek órán vesznek részt vagy órák után játszanak, a szülők felelőssége is felvigyázni őket. Kérjük, segítsetek nekünk ebben, hogy elkerüljük a baleseteket.

Mindenki saját felelősségére vesz részt a táborban.

Hozzájárulás

Szállás: $175/szoba két éjszakára

Programok és szombati esti közös bográcsozás alapanyagai:

$20/ felnőtt

$25/gyerek (egy családban a harmadik és többedik gyerek ingyenes)

Szobák: van 4 szoba. A jelentkezés sorrendjében lehet ezeket lefoglalni (first come first served).

Program: kreatív foglalkozások, mozgásos játékok, torna, kirándulás, tábortűz stb.

Reggeli, ebéd: Arra megkérnénk, hogy járuljatok hozzá a többi harapnivalóhoz és ezek elkészítéséhez. Meg fogjuk beszélni a későbbiekben, hogy mire lesz szükség.

Egynapos részvétel

$20/ felnőtt

$25/ gyerek (egy családban a harmadik és többedik gyerek ingyenes)

Ha elfogynak a szobák, vagy valaki máshol foglalna szállást, esetleg csak egy napra tudna feljönni, akkor erre is lehetőséget adunk. Legtöbb programot szombatra tervezzük. Vasárnap kirándulás van a programon.

Szerezz élményt gyerekednek!