ENG

In the American society it is customary and part of the culture to “give back” to the community. If you are a business or just a member of the community that is interested in the Hungarian culture and would like to support a growing nonprofit, please look into how would you be able to show us some support. With your help, this community will grow and will keep providing quality events for you and your family. It is also important to us to show our gratitude towards our supporters with providing marketing opportunities, online appearances.

Donations are tax deductible and help to expand programs and services available to the Hungarian Community.

How can you help:

1. Become a Member by clicking on this link & enjoy your discounts

2. Contact us by clicking on this link and become our Sponsor

 

nepi motivum 6

HU

Az Egyesült Államokban bevett szokás és a kultúra része, hogy a különböző közösségekhez tartozó vállalkozások vezetői, illetve magánszemélyek “visszaadnak” a köz javára. Légy te is egyike azoknak, aki minket és ezáltal a magyar közösséget támogatja, hogy minél színvonalasabb programokat hozzunk el az arizonai magyarságnak, azaz Neked! Fontos célkitűzésünk az is, hogy a minket támogató cégeknek és mecénásokat különböző eseményeken, valamint honlapunkon szponzorációs marketing megjelenéseket biztosítsunk ezzel megköszönve segítségüket melyet a közösség javára felajánlottak.
Az adományok levonhatók az adóból (tax deductible) és segítséget nyújtanak abban, hogy minél több és színvonalasabb programot szervezzünk a magyar közösség számára.
Hogyan támogathatsz:
Köszönjük az eddigi felajánlásokat és várjuk a további jelentkezőket. Ezen a címen is lehet jelentkezni: hca.of.phoenix@gmail.com
nepi motivum 6

Friss szponzorálási lehetőségek!

Looking for Sponsors for our upcoming events!

 

1. Harvest Festivity 2019 – we accept donations until end of September

2. Hungarian Heritage Festival 2020


1
3
HU
2